Choď na obsah Choď na menu
 


 

Poliezanie na Salamandre

 

8. 7. 2020

Po dlhšej dobe neakcií sme sa rozhodli lano oprášiť, kým väčšia skupina vyrazila do Martina na ferrátku a kolobežky.

Spískala to Nadežda, že jej smutno ostalo, navrhol som lano vytiahnuť, Pavla bola za všetkými dvadsiatimi, Lenka tiež i keď len teoreticky.

Stretko sme mali na parkovisku, Pavla meškala, uviazla v zápche v Nedožeroch, ja som stratil cestou puklicu, aj som sa vrátil ale nebolo jej. Pri aute ma privítala Tanička, Nadina druhorodená sa prekvapivo pridala, vzala mi ťažký batoh, že môže, že má osobného trénera na chrbát, to môj osobný tréner na brucho je iný level.

Dali sme u Nadi kafe a vyrazili pod skaly. Bol som tu pár dní dozadu s Monikou, tak sa mi liezlo celkom fajn. Ponaťahoval som zo päť ciest a baby potom už pracovali samostatne, istili, liezli i robili somariny, samozrejme pod dohľadom. 

Je dobré čas od času si zopakovať naviazanie, istenie, uzly. Zastavila sa i Monika, ale len nakrátko lebo fičala do práce. Mala silné reči, tak som si ju trochu doberal, až prskala.

Nadežda s Táničkou šli na chatu niečo opekať a ja s Pavlou sme si ešte vybehli na Volkov zub, je odtiaľ pekný výhľad a ešte tam nebola. Na chate sme si zajedli opekané špekačky, slaninky i masa, dali cafe a ukončili akciu.

Dobre nám padlo sa trochu ponaťahovať i nejaký čas v kolektíve stráviť.

 

img_20200708_141108.jpg

 

img_20200708_141108.jpg