Choď na obsah Choď na menu
 


 

Slovenský Raj 2019

 

17. – 20. 1. 2019

Tak ako aj po iné roky stretli sme sa znova v januári u Vojta na Horskom dome na Čingove, v počte 24 členov klubu Vht plus. Na rozdiel od rokov minulých sme pristúpili na platbu zálohy, kvôli pár špekulantom, čo nás minule okábátili. Aj tak nás prekvapil Jarmal, čo sa tam neočakávane vyskytol.

Druhé čo nás prekvapilo bol sneh, teda vlastne skoro nebol, kým na Orave ho je dva metre tu ništ.

Počasie bolo parádne mrzlo habakuk, ľady boli parádne, ale Hornád zamrznutý nebol.

Janko s Filipom, Jožkom a Monikou vyrážali už ráno a boli v Suchej Belej, liezť i šľapať.

V piatok sme boli desiati na Sokoliej tiesňave, asi desiati tiež Prielom Hornádu, Klaštornú roklinu, Majo s Luckou a Čulim liezli Veľký vodopád na Pieckach a Janko s Filipom boli na Obrovskom vodopáde v Kyseli.

V sobotu boli Janko s Filipom na Závojovom v Sokoliej, Lubko s Vilkom, Peťom, Mirkou, Alou na Veľkom v Pieckach liezť i keď s komplikovaným nástupom smerom do Velkého Sokola, ja s Majou, Vladkom, Ľubicou a Jožkom sme boli Piecky a kus Gľackej cesty neplánovanej.

V nedeľu ešte boli Vilko s partiou Veľkého Sokola, ostatní si spravili spoločné foto s Vojtom i Ludmilou, vybehli sme si na Tomašák a potom už frčali rovno domov.

Bol to moc pekný víkend, aj zabrať sme slušne dostali, len Peťo s Romanom boli nachladení a doma som potm zalahol aj ja.

 

img_20190120_100553.jpg